Akcijska prodaja vstopnic za Schengenfest 2012

Med 3. in 5. avgustom se bo v Vinici v Beli krajini že petič zapored zgodila nepozabna poletna zabava – festival Schengenfest s pestrim izborom glasbenih imen in odličnim spremljevalnim programom v idiličnem okolju krajinskega parka ob reki Kolpi.

 

Ime Schengenfest že postaja sinonim za koncerte kakovostnih velikih in malih glasbenih imen, letos pa ima festival brez dvoma celo najmočnejši program doslej: med drugim bodo nastopili:

Kaiser Chiefs, Lenningrad Cowboys, Parov Stelar, Parni valjak, Riblja čorba, Siddharta, Big Foot Mama, Dan D, Tabu, Leeloojamais, Klemen Klemen, Kawasaki 3P, Majke, Lollobrigidater kakovostna domača in tuja imena, ki se vztrajno uveljavljajo. Zavidljiv seznam nastopajočih se nadaljuje s hrvaško skupino Golem, pa SevdahBaby iz Srbije, Merqury Bandom (Queen tribute) in Makako Jump iz Italije in zasedbo Viza iz ZDA. Slovaške barve bodo zastopali Chiki Liki Tu-a. Slovenski bendi ZirkuS, Čao Portorož, El Kachon in Charlie Butter Fly pa bodo prav tako poskrbeli za odlično ogrevanje na glavnem odru.

 

Potem ko je prvih 300 vstopnic v rekordnem času že pošlo, velja posebej izpostaviti novo akcijo cenejših vstopnic po 49 evrov in pa akcijo‘za prijatelje’ : 5 + 1 gratis. ‘Ta akcija traja do vključno 26. junija.

 

Prijetno okolje Krajinskega parka ob reki Kolpi bo skupaj z obfestivalskimi dejavnostmi zagotovo najboljša popestritev letošnjega koncertnega poletja, pravita organizatoja festivala, Darjan Moravec in Jernej Zajc iz KUDa Bela Krajina. »Res smo se maksimalno potrudili, da smo na oder Schengenfesta dobili tako zelo velika in pomembna glasbena imena. V ognju smo sicer imeli veliko želez, a predvsem smo želeli aktualna svetovno znana imena. Obiskovalcem želimo ponuditi še več kot v preteklih letih, saj je festival že postal poznan po zavidljivi ravni programa. Obeta se tudi veliko večji elektronski oder kot lani, postregel pa bo s še bolj zvezdniško ekipo kot lani in tako obljubljamo tudi vrhunsko elektronsko zabavo.«

 

»Schengenfest ima najboljši koncertni repertoar tega leta!«pravi Tokac, pevec skupine Dan D, ki bo razveselila oboževalce kakovostne slovenske glasbe skupaj z drugimi našimi velikani -Siddharto, Big Foot Mamo, Tabuji, Leeloojamais inKlemnom Klemnom.

»Tudi Bigfooti se že zelo veselimo nastopa na schengenski meji, to je itak eden od najboljših festivalov v Sloveniji in ljudje so tam vedno napaljeni na dober rokenrol, letos bo pa še sploh pestro, ker prihajamo z novim albumom Izhod,«pa je povedal Alen Steržaj iz Big Foot Mame.

 

Ob omembi zvezdniških imen letošnjih nastopajočih vsekakor ni potrebno posebej predstavljati, saj so s svojimi hiti tako v preteklosti – kot tudi še danes – zaznamovali številne radijske lestvice, bili s svojo glasbo nepogrešljiva stalnica na vsaki pravi domači rock zabavi in polnili revije, police trgovine z albumi, koncertna prizorišča in predvsem poskrbeli za razvajanje ušes glasbenih sladokuscev. Iz tujine prihajajo zasedbe, ki so močan pečat pustile na svetovni glasbeni sceni.

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

  Iskanje

config

      Zadnji komentarji